X-ray killcam staat centraal in nieuwe Sniper Elite 5-trailer

Sniper Elite 4

Volgende week ligt Sniper Elite 5 in de rekken, en gratis op Xbox Game Pass als je een abonnement hebt. Als grote fan van de serie weet ik alvast wat ik ga spelen op dag van launch.

Ik ben echt een enorme fan van de reeks, en dat is voor een groot stuk te danken aan die übercoole X-ray killcam. Een feature waar ik elke keer weer van geniet en om lach.

Meer dan redenen genoeg dus om deze unieke feature, volgens mij is dit echt de enige reeks met deze coole feature, in de kijker te plaatsen in een aparte trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)