Death Stranding 2 is in ontwikkeling zegt Norman Reedus

Death Stranding

Norman Reedus die ken je als Daryl Dixon uit The Walking Dead of als futuristische postbode Sam Porter Bridges uit Death Stranding. En nu heeft Norman toch wel belangrijk nieuws voor de fans…

In een interview met Leo Edit heeft hij namelijk bevestigd dat Death Stranding 2 in ontwikkeling is. Of om het met zijn woorden te zeggen:

Okay, so you got the book going on, you’ve got the final season coming out, then the spinoff, and you’re filming Death Stranding, the video game.

We just started the second one.”

Het is echter nog te vroeg om een danske te placeren want de ontwikkeling/productie zou pas gestart zijn. Met andere woorden, het kan best nog enige jaren duren voor we met deel twee aan de slag kunnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)