fbpx

Lage kwaliteit clip van Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt online

Call of Duty Modern Warfare 2

De eerste gameplay-beelden van de ‘nieuwe’ Call of Duty: Modern Warfare 2 zijn schijnbaar uitgelekt naar aanloop van de reveal van de game in juni door Activision. De beelden die je hieronder kan bekijken zijn kort, van lage kwaliteit en kunnen afkomstig zijn van een oude build van het spel.

Volgens insider Tom Henderson, die naar de video leek te verwijzen, dateren de beelden van rond november of december 2021. Uitgever Activision onthulde eind april de titel en het logo van Modern Warfare 2, het spel zou begin volgende maand officieel onthuld worden.

Ralph Valve beweerde deze week dat een level uit de single-player campagne van het spel zal worden getoond op Summer Games Fest op 9 juni. Daarna zal er een publieke alpha test gericht op de Gunfight mode, lanceren in augustus.

Modern Warfare 2 is in ontwikkeling door Infinity Ward, zij werken ook aan de nieuwe Call of Duty Warzone.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: