Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gunt ons een blik achter de schermen

Teenage Mutant Ninja Turtles TMNT Shredders Revenge

Het is nooit evident om een klassieke game naar de hedendaagse standaarden te porten. Kijk maar in welke staat de GTA-trilogie enkele maanden geleden op de markt kwam.

De ontwikkelaars van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge willen koste wat het kost een drama vermijden en lichten in een Behind The Scenes-video toe wat de hordes zijn die ze moeten nemen om een succesvolle game af te leveren.

“We designed Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge to resemble a season of the classic 1987 cartoon series, treating each stage as if it was its own distinct episode. Pairing elements of the wider TMNT universe with the inventive styles of battle fans know to expect from the Turtles resulted in the non-stop pacing of an action movie, and the game’s balance of this iconic world’s personality with lighthearted fights is a rush to play.”

Jean-Francois Major, Co-Founder Tribute Games

De game moet deze zomer het levenslicht zien op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.