Vlam mee over het Circuit De Barcelona-Catalunya met Fernando Alonso in F1 22

F1 22 Onboard

Vanaf morgen worden de F1-motoren weer opgestart en worden ze losgelaten op het glooiende circuit van Barcelona.

Codemasters neemt ons mee op dit iconische circuit aan boord van de Alpine van Fernando Alonso. Hierdoor krijgen we een mooi idee over wat we mogen verwachten dit weekend én in de F1 22-game wanneer deze op 1 juli verschijnt op alle consoles, behalve Switch, en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.