Current-gen versie van The Witchter 3: Wild Hunt opnieuw uitgesteld

The Witcher 3

Wanneer CD PROJEKT Red een nieuwsbericht de wereld in stuurt, houden we met z’n allen ons hart vast. Ook nu heeft de ontwikkelaar een Tweet gepost die heel wat mensen zal teleurstellen. Of zijn we het intussen al gewoon?

De current-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt stond oorspronkelijk gepland voor een release vorig jaar maar werd in oktober uitgesteld tot het tweede kwartaal van 2022. Dit zou betekenen dat de game ergens zou verschijnen tussen 1 april en 30 juni.

Via Twitter heeft de ontwikkelaar nu meegedeeld dat de release gepland staat voor het vierde kwartaal van 2022. De aankondiging valt samen met de zevende verjaardag van The Witcher 3: Wild Hunt.

Laten we deze zevende verjaardag nog beter maken, niet? We zijn verheugd mede te delen dat de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt gepland staat voor een release tijdens het vierde kwartaal van 2022. See you on the Path, witchers!’.

Opvallend aan deze Tweet is dat de ontwikkelaar niets eens spreekt over een uitstel maar doet alsof het de eerste aankondiging van de current-gen versie is. Ze zullen het toch nooit leren daar…

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.