fbpx

Sony brengt PlayStation 5-bundel met Horizon Forbidden West uit, in de UK

Horizon Forbidden West

De tekorten van de PlayStation 5 zijn bij lange nog niet weggewerkt. Maar ik heb toch de indruk dat Sony op een meer regelmatige basis consoles levert aan winkeliers waardoor de wachtlijsten minder lang worden.

Meer zelfs. Sony is zelfs gestart met het aanbieden van officiële consolebundels. Een teken dat er meer en meer vrije voorraad ter beschikking komt. Of het is een antwoord op de bundels die winkels zelf maken op zo het winkelmandje van de klant om hoog te krikken.

Wat de reden ook moge zijn, deze bundel met Horizon Forbidden West ziet er alleszins vet uit. Hij is zowel beschikbaar met een digitale versie van de console als eentje met Bluray-lezer. Beide consoles kosten respectievelijk £359 (€424) en £449 (€529) waardoor je een voordeel scoort van €59.

Jammer genoeg is de bundel op dit moment enkel te koop in de UK bij de winkelketen Argos. Moest je toevallig die richting uitgaan, geef even een seintje…

Met dank aan Razer om dit nieuwtje te melden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d