Dino Parc opent volgende maand de deuren net over de Franse grens

Ben je Plopsaland beu, wil je je kinderen laten kennismaken met deze geweldige wezens of ben je zelf een gigantische Jurassic Park of dinosaurus fan? Dan kan je binnenkort in Coudekerque-Branche (25 minuten van de grens) dino’s gaan spotten in Dino Parc.

15 soorten van de prehistorische reuzenhagedissen zullen te zien zijn in het nieuwe Dino Parc. Te voet of met een golfkarretje waan je jezelf meteen in de nieuwste Jurassic Park film. Onderweg zijn er ook achtergrondgeluiden of muziek te horen. Hopelijk de bekende soundtrack gecomponeerd door John Williams om echt in de sfeer te komen.

Je kan er niet enkel kijken maar ook dingen bijleren want op het pad zijn er ook verschillende borden te vinden die achtergrondinformatie geven over archeologische vondsten of over de dino’s zelf. De Australovenator (neen, niet de nieuwste terminator) is een recent ontdekte (2009) dinosaurus met vlekken die ook te zien zal zijn in het park.

Als afsluiter of start van je bezoek kan je je kinderen loslaten in de grote speeltuin en er is zelfs een diskgolf met verschillende holes (minigolf met frisbee) aanwezig. Wanneer je een paar dagen in de regio Nord-Pas-De-Calais verblijft kan je zelfs naar een avonturen- en piratenfort die vlak naast het park liggen. De inkom zou 5 euro per persoon bedragen en de deuren gaan volgende maand al open.

Tuduuduuuuduuuduuu!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”