Claim nu Borderlands 3 gratis via de Epic Games Store

Borderlands 3

Naar goede gewoonte geeft Epic Games op donderdag één of meer games gratis weg. Zo kon vorige week iedereen Prey, Jotun: Valhalla Edition en Redout: Enhanced Edition helemaal gratis downloaden. Deze week is het de beurt aan Borderlands 3.

Met Borderlands 3 krijgen we deze week een klepper voorgeschoteld. Normaal gezien laat Epic Games op voorhand weten welke game(s) we volgende week gratis zullen krijgen maar net zoals met Borderlands 3, houdt Epic Games ons graag in spanning want het gaat om een ‘Mystery Game’. Dit doet vermoeden dat het opnieuw om een grote titel zal gaan.

Je kan Borderlands 3 vanaf nu tot en met volgende week donderdag gratis downloaden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.