Rick and Morty: The Anime serie aangekondigd

Rick and Morty is een Amerikaanse animatiereeks waarin de mogelijkheden zo gigantisch zijn, dat al snel de absurditeit de bovenhand neemt. Ik moet toegeven dat de eerste afleveringen even doorbijten is, maar vanaf ik de aflevering Anatomy Park (seizoen 1, aflevering 3) zag, was ik verkocht. Ben dan ook enorm benieuwd hoe Rick and Morty: The Anime serie er zal uitzien.

Rick and Morty: The Anime is al in ontwikkeling, en zal in premiére gaan op Adult Swim en HBO Max. De nieuwe spin-off serie is een standalone reeks, en is een adaptatie van thema’s en gebeurtenissen uit het fantastische Rick and Morty van Adult Swim.

Rick and Morty: The Anime zal bestaan uit 10 afleveringen, en wordt geregisseerd door Tower of God-regisseur Takashi Sano. Sano heeft in het verleden al met Adult Swim aan de serie gewerkt en regisseerde beide aan eerdere anime-shorts “Rick and Morty vs. Genocider” en “Summer Meets God (Rick Meets Evil).”

Telecom Animation Film (Shenmue the Animation, Tower of God) staat in voor de animatie van de serie. Dit is dezelfde studio die de anime-shorts heeft geanimeerd. De visuele stijl hiervan werd een hit bij het grote publiek en de shorts haalden samen meer dan tien miljoen views binnen.

Een releasedatum voor Rick and Morty: The Anime is officieel nog niet bevestigt. Ik kijk er in elk geval enorm hard naar uit.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.