fbpx

Skyrim Anniversary Edition lijkt ook naar Nintendo Switch te komen

Skyrim

Aah, Skyrim. De game zag meer dan 10 jaar geleden het levenslicht en wordt tot op de dag van vandaag door vele gamers gespeeld. Niet geheel onterecht natuurlijk, want The Elder Scrolls: Skyrim was en is nog steeds een dijk van een game.

Om de verjaardag van deze legendarische RPG te vieren, brengt Bethesda op 11 november de Anniversary Edition uit van van Skyrim. Goedkoop wordt dit grapje echter niet, dat bleek toen de prijzen bekend gemaakt werden.

Tot hiertoe was er altijd sprake dat de game enkel zou releasen op pc , PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Echter merkte Switch Brasil op dat er bij de Taiwanese beoordelingsdienst ook een Nintendo Switch-versie te vinden was.

Helaas duurde het niet lang voordat de instantie de game offline haalde, maar gelukkig kon Switch Brasil een screenshot maken.

Het is enerzijds niet verwonderlijk dat Skyrim ook naar de Switch zou komen, want de game is op zowat alles te spelen. Zelfs een Amazon Alexa. Al twijfel ik wél over de performance van de game op Nintendo’s console…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: