She-Hulk smasht zichzelf richting Disney+ met een trailer

She-Hulk Attorney At Law

We moeten nog maar net bekomen van het geweldige Moon Knight op Disney+ of er staat al een nieuwe held klaar. Het is wederom geen al te bekende held, zoals Iron Man of Captain America. Deze keer krijgt Jennifer Walters dat het nichtje is van Bruce Banner (Hulk) de kans om haar kwaliteiten als She-Hulk te tonen.

Marvel is geweldig op dreef met WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki en het onlangs verschenen Moon Knight, dat allemaal al de revue is gepasseerd via Disney+. Vanaf 17 augustus maken we kennis met een nieuwe held, namelijk She-Hulk.

Tatian Maslamy (Orphan Black) zal de rol vertolken van Jennifer Walters die werkt als advocaat. Ze zal deze serieuze job moeten zien te combineren met haar iets robuustere kantje She-Hulk.

In de comics is Jennifer Walters het nichtje van Bruce Banner, en het toeval is dat Mark Ruffalo, die in het MCU de rol van Bruce Banner/Hulk vertolkt, ook in de serie te zien is. Het ziet er dan naar uit dat ze deze verhaallijn zullen volgen.

Het grote verschil met She-Hulk en Hulk is dat de vrouwelijke versie van het groene monster, een rustigere versie is. Hierdoor heeft ze controle over haar emoties en behoudt ze haar intelligentie. Hulk is hier inmiddels ook al in geslaagd doorheen het MCU.

Mark Ruffalo keert niet alleen terug, want we mogen ook Tim Roth als Abomination in deze reeks verwachten. Tim Roth vertolkte deze rol nog in The Incredible Hulk, toen was Edward Norton nog Bruce Banner/Hulk.

Hoe Jennifer Walters aan haar krachten komt als She-Hulk moeten jullie maar zelf ontdekken vanaf 17 augustus via Disney+.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

2 gedachten over “She-Hulk smasht zichzelf richting Disney+ met een trailer

Reacties zijn gesloten.