WWE 2K22 Most Wanted Pack nu beschikbaar

Worstelfans amuseren zich momenteel te pletter met WWE 2K22. Gelukkig is het 2K Sports gelukt dit jaar om de game weer in de ring te krijgen. Hoog tijd dus om die fans te plezieren met nieuwe content.

The Most Wanted Pack brengt een aantal grote kanonnen naar WWE 2K22. Het tweede DLC-pakket* wordt aangevoerd door Cactus Jack, een van de vele persona’s van WWE Hall of Famer Mick Foley, voormalig drievoudig WWE-kampioen, achtvoudig WWE Tag Team-kampioen, WWE Hardcore-kampioen, WCW World Tag Team-kampioen en tweevoudig ECW Tag Team-kampioen.

In het pakket zit ook de machtige Vader, drievoudig WCW Heavyweight Champion en WCW United States Champion, en in hun debuut in de WWE 2K-franchise, de angstaanjagende, wormkauwende Boogeyman, NXT UK Champion Ilja Dragunov en voormalig NXT Women’s Tag Team Champion Indi Hartwell.

Alle vijf Superstars worden ook geleverd met MyFACTION EVO-kaarten, die kunnen worden opgewaardeerd door te gamen in het speltype MyFACTION.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)