Verrassing: Jurassic World Evolution 2 staat op Xbox Game Pass

Jurassic World Evolution 2

Als je op zoek bent naar een goede titel met dino’s in de hoofdrol, dan zit je zeker goed met Jurassic World Evolution 2. En het hoeft je daarom niets te kosten, toch als je een Xbox Game Pass hebt.

Vanaf vandaag staat Jurassic World Evolution 2 dus te pronken op de Xbox Game Pass, en als jij een abonnement hebt, dan kan je dus gratis met de game aan de slag. Zo ben je helemaal voorbereid op de release van Jurassic World Dominion die er zit aan te komen.

Een verrassing aangezien Microsoft die nog niet had aangekondigd. Maar bon, het origineel uit 2018 staat ook reeds op Game Pass, en de film is onderweg, dus haast logisch. Toch?

Anyway, we gaan niet zagen en klagen want dit is er eentje die je zeker moet proberen. Al speel ik m liever op pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)