Missies staan centraal in nieuwe Sonic Origins gameplay

Bij ons in ‘t straat zitten marters, vossen, eekhoorns en egels. Maar hoe hard ik ook mijn best doe, een blauwe egel zit er niet tussen. Gelukkig zit er wel eentje in Sonic Origins, en niet zomaar eentje.

In Sonic Origins (her)beleven we de klassieke verzamelde avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles, en Sonic CD in het onlangs geremasterde Sonic Origins.

Van de iconische Green Hill Zone tot de verraderlijke Death Egg Robot, je raast door het verleden om de sinistere plannen van Doctor Robotnik te dwarsbomen in gepolijste high definition. Deze nieuwste versie bevat nieuwe gebieden om te verkennen, extra animaties, en een gloednieuwe Anniversary mode.

Sonic Origins lanceert op 23 juni op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S en Nintendo Switch.

En een heleboel van dit alles krijg je te zien in deze nieuwe gameplay footage.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)