Vin Diesel dropt eerste teaser voor Riddick 4

Vin Diesel kennen de meesten misschien als Dominic Toretto uit de Fast and Furious-reeks, maar ik apprecieer de man vooral uit de bikkelharde Chronicles of Riddick-films. En voor de mensen die er ook zo over denken hebben we goed nieuws.

Na Picth Black (2000), The Chronicles of Riddick (2004) en Riddick (2013) kunnen we uitkijken naar een vierde telg in de saga.

Vin Diesel himself heeft namelijk een teaser online geplaatst op zijn Instagram-pagina die ons warm moet maken voor Riddick 4: Furya.

Ik voeg hier graag nog even aan toe dat er ook twee steengoede games zijn verschenen, namelijk The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (2004) en The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (2009) die je absoluut moet checken.

Op games zal het nog even wachten zijn, maar die film die zit er dus aan te komen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)