Launch trailer Apex Legends Mobile introduceert nieuwe Legend Fade

Apex Legends

Naast Fortnite en PUBG heb ik me ook kostelijk geamuseerd met Apex Legends. En net als Fortnite en PUBG is nu ook Apex Legends beschikbaar op mobile. Al speel ik dit type games nog steeds liever op pc of console.

OPGELET: Vanwege de strikte beperkingen rond loot boxes is de game jammer genoeg niet beschikbaar in België.

Naast tien speelbare Legends bij launch bevat de mobiele versie 3v3, Team Deathmatch, Quick Battle en Battle Royale-modi.

De launch trailer gunt ons een eerste blik op Fade, de nieuwe mobiele Legend. Fade krijgt niet alleen een korte boost in bewegingssnelheid na een sliding, maar hij kan ook de Void gebruiken voor verschillende vaardigheden.

Flashback laat je terugspoelen naar een vorige locatie, enkele seconden eerder. Phase Chamber stuurt alle Legends die zich in de buurt bevinden de Void in, waardoor ze gedurende een bepaalde tijd geen schade kunnen aanrichten of oplopen.

Samen met Fade bevat Apex Legends Mobile onder andere Mirage, Wraith, Lifeline, Gibraltar, Caustic, Pathfinder, Bangalore, …

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)