Eerste bewegende beelden voor nieuwe Predator-film Prey

Ik was, en ben dat nog altijd, fan van de Predator-games en films. Al moet ik bekennen dat ik zwaard ontgoocheld was door die laatste wiens naam ik weiger te vernoemen uit 2018. De nieuwste telg in de saga, genaamd Prey, kan dus maar beter dik in orde zijn.

Van Prey kunnen we jullie nu de eerste bewegende beelden serveren in een gloednieuwe teaser trailer.

Prey speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en vertelt het verhaal van een jonge vrouw, Naru (Amber Midthunder), een woeste en zeer vaardige krijger. Ze is opgegroeid in de schaduw van enkele van de meest legendarische jagers die op de Great Plains rondzwierven, dus wanneer haar kamp door gevaar wordt bedreigd, gaat ze op pad om haar volk te beschermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)