fbpx

Take Two voert charmeoffensief richting FIFA

Take-Two Interactive

We vielen bijna van onze stoel toen we vernamen dat EA na FIFA 23 de naam van het populairste voetbalspel ter wereld zou omtoveren naar EA Sports FC. Daarbovenop heeft het machtige FIFA zelf plannen om met een eigen voetbalspel op de proppen te komen.

En dan is er nog Take Two, het huis achter sportlicenties als WWE en NBA, dat zin heeft om zijn sportaanbod uit te breiden. Wat er ook van moge zijn, Take Two opent alvast een charmeoffensief richting FIFA.

Het moederhuis van onder andere Rockstar Games omschrijft FIFA als een “groot merk” met “ongelooflijke slagkracht“. En dit meteen na de scheiding van de eeuw in spelletjesland, als we dat zo mogen omschrijven.

In een gesprek met IGN zei Take-Two baas Strauss Zelnick dat Take-Two, een mogelijke thuishaven voor het FIFA-merk, graag hun sportportfolio wil uitbreiden, maar dat het op dit moment nog niets aan te kondigen had met betrekking tot FIFA.

We zijn zeker geïnteresseerd in het uitbreiden van onze mogelijkheden in sport,” zei Zelnick, “en FIFA heeft een geweldig merk en ongelooflijke slagkracht, maar we hebben geen huidige plannen om te bespreken.

Hangt er hier een nieuw huwelijk in de lucht?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: