Coöp trailer voor VR-zombiespel After the Fall

De 4-speler coöp FPS After the Fall neemt je mee naar de bevroren post-apocalyptische woestenij van LA. En wat je daar te wachten staat, hier komt ie, geloof je nooit…

Alle gekheid op een stokje: natuurlijk weten we wat ons daar te wachten staat: zombies bij de vleet! Zombies die smeken om door jou afgemaakt te worden, tenzij ze er natuurlijk in slagen jou eerst aan stukken te scheuren. Wat zeg ik? Jou? Nee hoor jij en je drie maten want deze game speel je het liefst met zijn vieren.

Werk samen in een avontuur boordevol actie, van de grond af opgebouwd voor VR. Om je vijanden voor te blijven, speur je de door ondoden geteisterde wereld af, met nieuwe ontdekkingen die om elke hoek op de loer liggen.

Als je er klaar voor bent, wacht de competitieve Tundradome PvP-arena en eindeloze hordes in de Horde-mode op je.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)