Insurgency: Sandstorms gratis update Operation: Glasshouse is nu uit op pc en consoles

De tweede grote gratis content-update in jaar 2 van Focus Entertainments FPS-hit Insurgency: Sandstorm is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Steam, en EGS. Operation: Glasshouse bevat een nieuwe map, nieuwe wapens, en nieuwe character en weapon cosmetics.

Operatie: Glasshouse is gebaseerd op een van de winnende inzendingen van de Insurgency: Sandstorm Mapping Contest, Prison.

Breek uit de Mabarak gevangenis als de opstandelingen, of sluit het af als beveiliging in deze nieuwe gratis map voor alle spelers. Dompel je onder in de intensiteit van gevechten van dichtbij in een gevangenis die wordt aangevallen.

Het gevangenisthema wordt voortgezet in de andere gratis en premium content van Operation: Glasshouse. De premium content is beschikbaar in de Glasshouse Set Bundle, die apart kan worden gekocht of als onderdeel van de Year 2 pass en Gold Edition.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)