Beelden van het geannuleerde Scarface 2 duiken op

In 2006 leverde Radical Entertainment met Scarface: The World Is Yours een bikkelharde actiegame af gebaseerd op de gelijknamige film met Tony “Say hello to my little friend” Montana. Op schitterende wijze vertolkt door Al Pacino trouwens.

Het plan was dat er een sequel zou komen, Scarface 2, maar in 2009 werd deze game jammer genoeg geannuleerd. Vandaag krijgen we beelden te zien van hoe Radical Entertainments (The Simpsons: Hit & Run, Prototype en Prototype 2) sequel er had kunnen uitzien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)