YouTuber speelt de 12 Assassin’s Creed games uit zonder schrammetjes

Hayete Bahadori mag wel een heel mooie pluim op zijn hoed steken. Op de hoogste moeilijkheidsgraad voltooide hij alle 12 Assassin’s Creed games. Om het nog extra spectaculair te maken deed hij dit zonder een druppel (virtueel) bloed te verliezen.

Voorbereiding is alles en dat weet Hayete ook. Hij haalde tips uit speedruns om zo ongenaakbaar mogelijk de games te doorploegen. Het nemen van notities en het oefenen nam ongeveer 100 uur per game in beslag. Enkel Black Flag en het gigantische Valhalla respectievelijk 250 en 800 (!) uur. Op 16 oktober begon hij aan dit gekkenwerk en vorige maand eindigde hij met Valhalla.

Onder andere Ezio Auditore, Altair en Eivor waren dus in veilige handen wanneer ze bestuurd werden door deze Bahadori. Hij deed hetzelfde met enkele andere games. Welke dat waren kan je ontdekken op zijn kanaal dat in mijn ogen veel meer volgers verdient!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”