Netflix serveert ons een eerste blik op Cyberpunk 2077-serie

Cyberpunk Edgerunners

Cyberpunk 2077 kende een woelige ontwikkeling, een stormachtige release en gelukkig voor de (geduldige) fans alsnog een aanvaardbare update. Met andere woorden, alle zorgen aan de kant en nu volop genieten van de next-gen versie van de game.

Als je niet genoeg krijgt van de game, dan zal je zeker blij zijn met het feit dat Netflix werkt aan een animatieserie rond deze controversiële game. Van die serie serveert de streamingdienst ons nu de eerste (niet bewegende) beelden.

Cyberpunk: Edgerunners volgt de reis van een “straatjongen die probeert te overleven in een door technologie en body mod geobsedeerde stad van de toekomst,” volgens de officiële synopsis. “Met alles te verliezen, kiest hij ervoor om een Edgerunner te worden, een huurling outlaw ook wel bekend als een cyberpunk.”

Binnenkort is het Geek Week, tussen 6 en 10 juni, en krijgen we hopelijk meer te zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)