De jacht op Homelander is geopend in nieuwe trailer derde seizoen The Boys

the boys-season-3

Mocht je nog nooit van The Boys gehoord hebben, stop dan nu met te kijken wat je aan het kijken bent, neem een dertig dagen gratis account op Prime Video, en laat je onderdompelen in de maniakale wereld van een bende ‘normale’ mannen die niets liever willen dan een groep superhelden, The Seven, van deze aardbol te vegen. Een oneerlijke strijd denk je?

Zo goed als alle bekende gezichten van de vorige twee seizoenen zijn weer van de partij, inclusief Antony Starr’s Homelander, Jack Quaid’s Hughie en Karl Urban’s Billy Butcher. Vanaf 3 juni kunnen we weer genieten van de heerlijke satire dat The Boys zo fantastisch maakt. Het belooft een bloederig seizoen te worden.

Geen spoilers hier, check de trailer!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.