Max Payne 3 – The Official Soundtrack: Anniversary Edition binnenkort verkrijgbaar

Max Payne is zonder twijfel een van de meest iconische personages uit videogames. Om de tiende verjaardag te vieren van Max Payne 3 pakt Rockstar uit met een specialleke.

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Max Payne 3 kondigen we met veel plezier Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) aan, een nieuwe versie van de iconische soundtrack die later dit jaar uitkomt op digitale streamingplatforms en limited-edition vinyl.

Max Payne 3 – The Official Soundtrack (Anniversary Edition) bevat muziek van de uit Los Angeles afkomstige band HEALTH en nog niet eerder uitgebrachte tracks uit de game.

HEALTH’s soundtrack voor Max Payne 3 bracht een duistere en industriële soundscape die de wazige en gerafelde mentale toestand van Max en de zware sfeer van de Max Payne-serie weerspiegelt. Bovendien duwde de track hun kenmerkende melancholische noise-rockgeluid in nieuwe richtingen, waarbij het nummer “TEARS” vast onderdeel werd in de meeslepende liveshows van de band.

“Toen we aan de Max Payne 3-score begonnen te werken, konden we niet kunnen voorspellen wat voor een belangrijk effect dit zou hebben op het traject van onze band en de muziek die we maken”, aldus HEALTH. “Nu, 10 jaar later, zijn we nog steeds heel trots om deel uit te maken van het verhaal.”

Dit derde deel van de Max Payne-serie is oorspronkelijk uitgebracht voor de PS3, Xbox 360 en PC in 2012 – en nu beschikbaar via de Rockstar Games Launcher en via achterwaartse compatibiliteit op de Xbox Series X|S and Xbox One.

De game biedt een naadloze, zeer gedetailleerde, filmische ervaring die geavanceerde vuurgevechten combineert met een donker en verwrongen verhaal dat Max van de straten van New York naar de favelas van São Paulo brengt. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)