RoboCop maakt zijn entrée in Fortnite

Moeten er nog skins zijn? Onder het motto er kan er nog altijd eentje bij kan je nu in Fortnite aan de slag met niemand minder dan RoboCop.

Ik sta er zelf verbaasd van wanneer ik tijdens mijn bijna dagelijkse potjes Fortnite met de bois merk hoeveel coole skins er in Fortnite beschikbaar zijn. Zelf moet ik keihard op mijn tanden bijten om Lara Croft, Marcus Fenix, Master Chief of een ander personage uit een bekend universum zoals Star Wars of Marvel niet te kopen. Gelukkig ben ik nogal gierig, anders zou het niet goedkomen.

De volgende in het rijtje is een echte klassieker uit mijn jeugd, namelijk RoboCop. RoboCop is nu verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop als onderdeel van de RoboCop Bundle. De skin heeft de LEG-209 als Back Bling, maar doet ook dubbele dienst als pikhouweel. Het pakket wordt afgemaakt met een Lil’ ED-209 emote, waarin Robo op een mini ED-209 springt en rijdt.

Haal je V-Bucks maar boven!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)