Gun Interactive pakt uit met nieuwe The Texas Chain Saw Massacre-trailer

Bij Gun Interactive hebben ze iets met videogames gebaseerd op bekende horrorfilms. Getuige daarvan Friday the 13th: The Game. ook voor hun volgende game halen ze een klassieker uit de kast, namelijk The Texas Chain Saw Massacre. 

The Texas Chain Saw Massacre, waarvan je de remake kan bekijken op Netflix trouwens, is volop in ontwikkeling bij de studio. Wat de fans zeker zal kunnen bekoren is dat de makers ook heel trouw blijven aan de film, bijvoorbeeld op het vlak van de locaties.

En die authenticiteit is ook heel belangrijk voor de studio zegt Wes Keltner, CEO en Audio Director bij Gun Interactive. Hij zegt daarover het volgende: “We zeggen het vaak hier bij Gun. Authenticiteit is ongelooflijk belangrijk voor ons. Dat is waarschijnlijk de meer persvriendelijke manier om te zeggen, we zijn obsessief. We bestudeerden de exacte camera’s die Hooper gebruikte, evenals de lens, de LUT’s en kleurcorrecties die in de post plaatsvonden. We hebben ook het geluk dat we rechtstreeks met Kim Henkel mogen werken, zodat we het DNA van deze film echt uit elkaar kunnen halen en het zo goed mogelijk tot leven kunnen brengen. Dit is waar we gepassioneerd over zijn omdat we fans zijn, net als jullie.”

Dat wordt dus een feest van herkenning voor de fans. Hieronder de nieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)