Star Wars Jedi: Survivor is de naam van Fallen Order-sequel

Star-Wars-Jedi-Fallen-Order-II

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt een opvolger, dat werd bevestigd. Nu zou ook bekend zijn onder welke naam deze door het leven zou gaan.

En dat is niet Star Wars Jedi: Fallen Order 2 maar wel Star Wars Jedi: Survivor. Dat is toch het nieuws dat Venturebeats Jeff Grub naar buiten brengt.

Als het uit zijn mond wil horen, en niet wil lezen, dan kan je hieronder de Grubbsnax-aflevering herbekijken/herbeluisteren en ben je meteen helemaal op de hoogte.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)