Phil Spencer zegt “Xbox moet harder werken om beter aan de verwachtingen te voldoen,” na Starfield-uitstel

Starfield

Tja, hadden we het eigenlijk niet moeten zien aankomen? En dan heb ik het over het gisteren aangekondigde uitstel van Bethesda’s prestigieuze Starfield. En daar hebben ze bij Microsoft/Xbox, en in het bijzonder Phil Spencer, zo hun mening over.

Spencer zei hierover op Twitter het volgende: “Deze beslissingen zijn moeilijk voor teams die de games maken en onze fans. Hoewel ik er volledig achter sta dat teams de tijd krijgen om deze geweldige games uit te brengen wanneer ze er klaar voor zijn, horen we de feedback. Het leveren van kwaliteit & consistentie wordt verwacht, we zullen blijven werken om beter aan die verwachtingen te voldoen.

Spencer was wel akkoord met de beslissing om de game uit te stellen. Hij is van mening dat het beter is om een project uit te stellen dan het onafgemaakt uit te brengen.

Met het idee van wat Cyberpunk 2077 overkwam kunnen we de brave man zijn mening zeker geloven. Misschien krijgen we op 12 juni tijdens de Xbox Bethesda showcase iets meer over deze zaak te horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)