Ubisofts Avatar: Frontiers Of Pandora zou nog dit jaar verschijnen

Toen de eerste Avatar-film uit was, kwam James Cameron himself op Ubisofts E3-presentatie reclame maken voor Ubisofts Avatar game. En ja hoor, nu we stilaan weten wanneer Avatar: The Way of the Water in de cinema draait, krijgen we ook nieuwe info over Ubisofts nieuwe Avatar game.

Avatar: Frontiers Of Pandora, dat in 2017 werd aangekondigd, is reeds 5 jaar in ontwikkeling bij Massive Entertainment (The Division). De game zou echter nog dit fiscale jaar 2023 verschijnen, met andere woorden voor begin april 2023.

Maar aangezien Avatar: The Way of the Water verschijnt op 16 december gaan heel wat bronnen er nu van uit dat Avatar: Frontiers Of Pandora, de game dus, ook rond die periode zou kunnen verschijnen. En aangezien Ubisoft zelf aankondigde dat de game in 2022 zou verschijnen, is die kans dus best aanwezig.

Maar we zullen braafjes afwachten en hopen dat deze game beter zal zijn dan Ubisofts eerdere Avatar game. Zelf omschrijven ze het spel als volgt:

Avatar: Frontiers of Pandora is gemaakt met de nieuwste versie van de Snowdrop-engine en is exclusief ontwikkeld voor de nieuwe consoles en pc. De game brengt de betoverend mooie, maar gevaarlijke wereld Pandora tot leven in een meeslepende open-wereldervaring.

In dit nieuwe, losstaande verhaal kruip je in de huid van een Na’vi en begin je aan een reis voorbij de westelijke grens, een stuk Pandora dat nog nooit eerder is getoond. Verken een levende wereld die op jou reageert, vol unieke wezens en nieuwe personages, en sla terug tegen het ontzagwekkende RDA-leger dat het erop gemunt heeft.

Hieronder nog eens de reveal trailer van Avatar: Frontiers Of Pandora.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)