LEGO Transformers Optimus Prime-set reveal trailer

Dat LEGO Transformers Optimus Prime er zat aan te komen, dat wisten we al. Wat we nog niet echt wisten was hoe deze coole set er zou uitzien. Gelukkig heeft LEGO nu een reveal trailer vrijgegeven. LEGO-fans mogen al een bakje pakken om hun kwijl op te vangen. (Ja ook jij MrRolfson)

Net als de echte Optimus Prime is ook zijn LEGO-equivalent best indrukwekkend te noemen. Hij is meer dan 35 centimeter hoog in robotmode en 15 centimeter hoog als truck. Dus ja, hij kan transformeren en dat zonder dat je ook maar 1 blokje hoeft aan te passen.

Hij zal je bij release op 1 juni toch een stevige 169,99 euro kosten. Daarvoor krijg je echter 1508 LEGO-blokjes in de plaats. De set bevat ook Optimus Prime’s Ion Blaster, Energon Axe, de Allspark en een jetpack.

Goesting? Ja dat heb je stiekem wel, breng dan snel een bezoek aan de LEGO-winkel. Er is er altijd eentje bij jou in de buurt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)