Sportieve launch trailer voor Let’s Get Fit

Mijn sportieve prestaties limiteren zich tot 3-4 keer mountainbiken per week, een dagelijkse wandeling van ongeveer een uur met de hond en dagelijks gamen. Voor wie het iets meer mag zijn is er nu Let’s Get Fit.

Let’s Get Fit, een fitness-game met 100 verschillende fitness-oefeningen, kant-en-klare en aangepaste workouts en meer, ontwikkeld door Voxler en Exkee, is nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Combineer de Sports Strap Set met je Joy-Con-controllers om het meeste uit je workout te halen. De nauwkeurige bewegingsherkenning van Let’s Get Fit helpt je de oefeningen correct uit te voeren en zorgt voor effectieve en veilige trainingssessies.

Of je nu even een snelle workout wilt uitvoeren met de kant-en-klare routines of op een specifieke spiergroep wilt focussen met een aangepaste workout, je zit goed in Let’s Get Fit. De game biedt 100 verschillende oefeningen en eindeloze manieren om deze af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Als je wilt zien hoe andere speler presteren, kun je de online-klassementen bekijken. Want een beetje competitie is goed voor je motivatie, toch? Als je een nieuwe routine in je leven wilt invoeren, kun je de in-game-kalender gebruiken om je workouts te plannen en regelmatig te trainen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)