Nieuwe Deathloop-update voegt fotomodus en quality of life verbeteringen

Deathloop

Heel wat leden van onze crew heeft zich ondertussen meer dan goed vermaakt met Deathloop. Dat heeft te maken met het enthousiasme waarmee Ardtieboy ons maar bleef bestoken na zijn review van de game.

Acht maanden na release blijft Bethesda de game ondersteunen en dankzij een nieuwe update worden er enkele interessante quality of life verbeteringen doorgevoerd. Maar in de eerste plaats worden de fotografen bediend met de toevoeging van een fotomodus. Deze bevat een breed scala aan camera-aanpassingen om ons te helpen de perfecte momenten vast te leggen tijdens onze reis door Blackreef. 

De update voegt ook een nieuwe, speciale toegankelijkheidscategorie toe aan het optiemenu, met nieuwe functies zoals:

  • Gameplay-instellingen om de moeilijkheidsgraad van gevechten, het aantal herhalingen en de spelsnelheid te verhogen of te verlagen
  • HUD en UI aanpassingsopties
  • Verbeterde menunavigatie

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.