Call of Duty: Project Aurora wordt intern getest

Call of Duty Project Aurora

Activision is naarstig aan het werk om Call of Duty naar zo’n breed mogelijk publiek te krijgen. Dat is geen makkelijke missie aangezien Call of Duty zowat de populairste shooter franchise ter wereld is.

Daarom werkt men bij Activision aan een mobiele versie van Call of Duty: Warzone, die intern bekend staat als Project Aurora. De ontwikkelaar wil met deze game vrienden, familie en gamers van over de hele wereld bij elkaar brengen met een snelle, Battle Royale van de hoogste kwaliteit.

Maar deze game is nog verre van af en de interne testen zijn dan ook nog maar net begonnen. Activision is er zich van bewust dat er op het interwebs al foto’s en filmpjes verschenen zijn, maar zegt dat deze niet authentiek zijn. Ze zullen meer info met ons delen van zodra de game daar klaar voor is.

Tot dan zullen we nog wat geduld moeten hebben en wat Warzone spelen met Godzilla en King Kong

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.