Godzilla en King Kong maken Call of Duty: Warzone onveilig

Caldera op een vrijdagavond, tussen Mines en Peak zit je midden in een vuurgevecht. Je kameraad is net neergeschoten en zijn meter om gerevived te worden slinkt met de seconde. De stress groeit en plots zie je in je ooghoek iets anders waar je je zorgen om moet maken namelijk… Godzilla en King Kong.

Operation Monarch is de officiële naam voor het nieuwe event in Call of Duty: Warzone. Het is een variatie op de Resurgence Mode en zal plaatsvinden op de map Caldera. Even wat verduidelijking over deze modus, je speelt in een squad van vier en kan tot de zevende cirkel terug in het spel komen op voorwaarde dat je teamgenoot nog leeft.

Tijdens het event zal je niet enkel tegen andere spelers vechten maar ook met of tegen deze 2 giganten. Je leest het goed, ook met want naast het verdienen van extra geld of intel door schade aan te richten aan King Kong of Godzilla kan je hen ook gebruiken om als ‘super killstreak’ te gebruiken. King Kong die een aardbeving veroorzaakt door te slagen op de grond of Godzilla die een infernostraal veroorzaakt, beiden op een bepaald deel van de map. Hopelijk met als resultaat Warzone Victory uiteraard.

Op willekeurige momenten in je game zullen de 2 kastaars hun krachten op je loslaten en naarmate het spel vordert worden deze agressiever en krachtiger. Het event loopt van 11 tot 25 mei en gedurende deze periode zijn er in de shop verschillende bundels te koop of kan je items verdienen door uitdagingen te voltooien.

Zet alvast je wekker voor de nieuwe update te downloaden zodat je na het werk of school meteen kan gaan knallen!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”