Call of Duty Warzone krijgt een mobiele smartphone-versie

Verdansk Warzone

Het lijkt erop dat grote gamebedrijven de smartphonemarkt hebben ontdekt. Dat is natuurlijk geen nieuwe trend, maar de laatste maanden werden toch heel wat mobiele versies van grote franchises aangekondigd.

Zo geeft Blizzard binnenkort meer info over een mobiele Warcraft, werkt Riot Games aan Valorant Mobile, test EA in bepaalde landen Apex Legends Mobile én werken ze ook aan een mobiele versie van Battlefield.

Aan dit lijstje kunnen we nu die andere grote shooterfranchise toevoegen. Activision heeft namelijk via een blogpost bekend gemaakt dat ze werken aan een mobiele versie van Call of Duty Warzone.

De game bevindt zich hoogstwaarschijnlijk nog in de conceptfase. In het bericht zegt Activision op zoek te zijn naar programmeurs, producers, en UI-specialisten om het ontwikkelteam te versterken.

Dit houdt het Amerikaanse bedrijf, dat op het punt staat overgenomen te worden door Microsoft, niet tegen om toch al serieuze beloftes te maken. Zo beloven ze alvast een ‘grootschalige battleroyale-ervaring’.

Benieuwd wat dit gaat geven wanneer de game ooit beschikbaar zal zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.