Chocobo GP is nu beschikbaar op Switch

Chocobo GP

Chocobo GP, een kartrace-ervaring in het Chocobo-universum, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch laat Square Enix weten.

In deze game kunnen spelers over magische en chaotische banen racen met geliefde personages uit de Chocobo-en Final Fantasy-franchises, inclusief Vivi en Steiner uit Final Fantasy IX.

De demoversie, Chocobo GP Lite, is nu ook beschikbaar als download, en laat spelers over banen racen door beroemde locaties uit de Chocobo- en Final Fantasy-serie in offline- en online-multiplayerstanden. 

Hieronder de features van Chocobo GP: 

  • Diverse spelstanden – Speel verschillende spelstanden, inclusief “Story” en “Chocobo GP” – een afvalrace-toernooi dat plaats biedt aan maximaal 64 spelers. 
  • Spannende banen – Race door gevarieerde omgevingen die zijn geïnspireerd door de Chocobo- en Final Fantasy-series, inclusief Cid’s Test Track, de straten van Alexandria en Zozo, en de Gold Saucer. 
  • Geliefde personages uit Final Fantasy en Chocobo – Spelers kunnen kiezen uit een divers gezelschap aan Final Fantasy- en Chocobo-personages, inclusief bekende gezichten uit Final Fantasy VI, Final Fantasy IX en andere populaire games.  

Het eerste seizoen van de Chocobo GP is nu begonnen. Spelers die deelnemen aan deze spelstand kunnen in seizoenslevel stijgen om diverse beloningen te verdienen. Daarnaast kunnen spelers tot 800 mythril gebruiken voor de aanschaf van een optionele Prize Pass (die toegang biedt tot een extra set seizoensbeloningen) of 2.400 mythril gebruiken voor de aanschaf van een optionele Premium Prize Pass (die spelers instant voor 60 levels aan seizoensbeloningen levert). 

Alle spelers worden getrakteerd op een inlogbonus van 800 mythril ** / *** (het equivalent van een Prize Pass), waarmee ze Cloud uit FINAL FANTASY VII kunnen krijgen (verkrijgbaar als een level 60 seizoensbeloning van de Prize Pass). Daarnaast kunnen spelers Gil inwisselen in de in-game Gil Shop om Squall uit Final Fantasy VIII te krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)