WWE 2K22 krijgt post-launch 28 nieuwe speelbare Superstars

WWE 2K22

2K heeft vandaag de roadmap onthuld voor de content-updates na de lancering van WWE 2K22, met favoriete WWE-Superstars, beroemde gasten, legendes en een aantal rijzende NXT-sterren die hun debuut maken in de franchise.

In totaal zullen er vijf post-launch content packs beschikbaar zijn met 28 nieuwe speelbare personages. Post-launch content packs zijn los te koop, terwijl de volledige set packs wordt meegeleverd met de Season Pass, Deluxe Edition en nWo 4-Life Digital Edition van WWE 2K22.

Opvallende beroemdheden uit de post-launch content zijn WWE 2K22 Executive Soundtrack Producer Machine Gun Kelly, maar ook social media persoonlijkheid Logan Paul, die momenteel gepland staat voor een wedstrijd op WrestleMania met tag team partner The Miz tegen het team van WWE 2K22 cover Superstar Rey Mysterio en zijn zoon, Dominik Mysterio.

Andere speelbare personages zijn “The Baddest Woman on the Planet” Ronda Rousey, Doink the Clown, LA Knight, Mr. T, Rob Van Dam, Stacey Keibler, Cactus Jack, The British Bulldog, Umaga, Yokozuna, en Doudrop.

Banzai Pack
Verschijningsdatum: 26 april

 • Yokozuna;
 • Umaga;
 • Rikishi;
 • Omos;
 • Kacy Catanzaro.

Most Wanted Pack
Verschijningsdatum: 17 mei

 • Cactus Jack;
 • The Boogeyman;
 • Vader;
 • Ilja Dragunov;
 • Indi Hartwell.

Stand Back Pack
Verschijningsdatum: 7 juni

 • Hurricane Helms;
 • Stacy Keibler;
 • A-Kid;
 • Wes Lee;
 • Nash Carter.

Clowning Around Pack
Verschijningsdatum: 28 juni

 • Doink the Clown;
 • Ronda Rousey;
 • The British Bulldog;
 • Mr. T;
 • Doudrop;
 • Rick Boogs.

The Whole Dam Pack
Verschijningsdatum: 19 juli

 • Rob Van Dam;
 • Logan Paul;
 • Machine Gun Kelly;
 • LA Knight;
 • Xia Li;
 • Commander Azeez;
 • Sarray.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)