Eerste trailer van de nieuwe Dragon Ball-film onthuld

Als kind zat ik in het weekend steeds gekluisterd aan het scherm, naar het Franse Club Dorothée te kijken. Ik begreep niks van hetgeen ze vertelde, maar dat maakte me niks uit, want ik keek naar het fantastische Dragon Ball Z. We zijn ondertussen 35 jaar later, en nog steeds maken Goku en zijn trawanten het mooie weer. Er zal dit jaar een nieuwe film uitkomen, en die kunnen we zelfs in onze bioscoopzalen gaan bekijken.

Wie Dragon Ball Z ooit heeft gezien, zal ongetwijfeld het moment nog herinneren, wanneer Goku voor de eerste keer transformeert naar Super-Saiyan en Frieza aan pak slaag geeft van jewelste. Ondertussen zijn de krachten van onder andere Goku, Vegeta en Piccolo immens gegroeid, en zou je denken dat niemand hun nog kan verslaan. De bedenkers hebben daar echter een andere mening over.

De anime-reeks kreeg enkele jaren geleden een nieuwe reeks onder de naam Dragon Ball: Super. De serie kreeg in 2019 ook een film, die dan weer Dragon Ball Super: Broly noemde. Deze film werd ook in onze bioscoopzalen getoond. Dit jaar is het weer van dat, en kan je de nieuwe film Dragon Ball Super: Super Hero in de bioscoop gaan kijken.

De film verschijnt in Japan op 11 juni, en zal enkele maanden later over de gehele wereld te zien zijn, waaronder België. De film zal bij ons in de bioscoop te zien zijn in de Engelse taal, met Nederlandstalige ondertiteling. Dit kan voor de echte anime-fanaten wel eens een doorn in het oog zijn, want deze mensen opteren steeds voor de Japanse taal, met Engelse ondertiteling.

Dragon Ball Super: Broly bracht in 2019 aardig wat geld in het laatje, ongeveer 120 miljoen dollar wereldwijd. Uitgever Sony hoopt dit nogmaals over te doen met Dragon Ball Super: Super Hero, en als het kan natuurlijk iets meer.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.