EA heeft 4 onaangekondigde titels op de planning staan voor release in boekjaar 2023

Het is die tijd van het jaar waarin uitgevers hun fiscale cijfers van het voorbije fiscale jaar, en hun plannen voor het komende boekjaar uit de doeken doen. Dat is bij een gigant als Electronic Arts niet anders.

Zo laat de uitgever/ontwikkelaar weten dat het vier onaangekondigde titels op de planning heeft staan voor release in het boekjaar 2023.

Deze vier titels omvatten een remake, een sporttitel, een belangrijke IP en een partnertitel. Dit alles natuurlijk bovenop de reeds aangekondigde games zoals daar zijn F1 2022 en Need for Speed. En dan zijn er nog de twee bevestigde mobiele games, namelijk Apex Legends: Mobile en The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth.

De vraag is natuurlijk of Dead Space remake, Star Wars Jedi: Fallen Order 2 en UFC 5 in bovenstaand kwartet thuishoren of niet.

Verder laat de studio ook weten dat het niet opgeeft wat betreft Battlefield 2042 en dat het er op lange termijn alles zal aan doen om de fans alsnog te belonen voor hun geduld en vertrouwen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)