Summer Game Fest gaat door op 9 juni

Ook deze zomer kunnen we weer genieten van heel wat trailers en aankondigingen tijdens het Summer Game Fest. Via Twitter heeft host en organisator Geoff Keighley bekendgemaakt dat de digitale showcase dit jaar zal doorgaan op 9 juni.

In diezelfde Tweet kondigde Keighley ook aan dat er een samenwerking met IMAX op poten is gebracht. En dit zowel voor het Summer Game Fest als voor The Game Awards in december. Hierdoor kunnen mensen beide liveshows in geselecteerde IMAX-bioscopen bekijken. Het is vooralsnog niet duidelijk of dit in België ook een mogelijkheid zal zijn.

Het Summer Game Fest zal drie dagen eerder plaatsvinden dan de Xbox en Bethesda Games Showcase. Deze zal op zondag 12 juni plaatsvinden.

Ik krijg al enorm veel goesting in de zomer!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.