Hasbro komt met Star Wars-speelgoed gebaseerd op het A New Hope-speelgoed van Kenner

Had ik in mijn jonge tijd geweten dat mijn Star Wars-speelgoed nu een pak geld waard was, dan had ik alles netjes bijgehouden in de verpakking. Maar je kent dat: verpakking kapot, spelen met mijn Star Wars-figuurtjes en dan kapot, verliezen en nooit meer terugzien…

Voor die mensen zoals ik, of voor nieuwe fans die graag Star Wars-speelgoed verzamelen, hebben we goed nieuws: Hasbro brengt namelijk een multipack van Star Wars-speelgoed uit, gebaseerd op het A New Hope-speelgoed van Kenner.

Het Star Wars: Retro Collection A New Hope Collectible Multipack is eind mei verkrijgbaar voor 69 euro en bestaat uit zes figuren uit A New Hope: Stormtrooper, Darth Vader, Luke Skywalker, Princess Leia, Chewbacca, en Han Solo. Sorry voor de fans van Ben Kenobi, de droids, Jawas, of de andere figuren uit de originele eerste golf die het niet gehaald hebben.

En dit alles dan nog eens in een super coole retroverpakking.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)