Bevestigd: Drive to Survive krijgt een vijfde en zesde seizoen

Drive To Survive

Goed nieuws! Vlak voor de start van de Grand Prix van Miami, heeft Netflix bevestigd dat er een vijfde en zesde seizoen van de populaire docureeks Drive To Survive komt.

Geheel onlogisch is dit nieuws niet, want het vierde seizoen is het meest populaire tot nu toe: de reeks staat in de top 10 in 56 landen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.