Gunzilla Games kondigt next-generation battle royale game Off the Grid aan

Battle royale games zijn er al genoeg, maar er kan er altijd nog eentje bij. Geen gewone battle royale game, maar een next-generation battle royale game, genaamd Off the Grid.

Gunzilla Games heeft een nieuwe next-generation battle royale game aangekondigd, eentje waarin het verhaal centraal staat. Deze nieuwe game Off the Grid en verschijnt in 2023 op PlayStation 5, PC en Xbox Series X|S.

In Off The Grid nemen 150 spelers het tegen mekaar op in PvP Skirmishes en PvE missies waarin een verhaallijn centraal staat. Daarbij maken ze in realtime gebruik van dezelfde map die door andere spelers wordt gebruikt.

Het spel stelt spelers in staat om te bepalen hoe het verhaal zich ontwikkelt, waarbij elke beslissing direct invloed heeft op ieders gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)