HBO lost officiële trailer voor House of the Dragon

House of the Dragon, gebaseerd op George RR Martins boek Fire & Blood, is een prequel op het iconische Game of Thrones. Nu krijgen we alvast een voorsmaakje geserveerd.

House of the Dragon zal veel te maken hebben met de drakenmeester voorouders van Daenerys Targaryen, evenals de Dance of the Dragons. De prequel gaat ongeveer 200 jaar terug in de tijd en richt zich op het begin van het einde van de eens zo machtige dynastie die de Zeven Koninkrijken van Westeros domineerde.

De serie gaat in première op 21 augustus en telt tien afleveringen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)