PlayStation Plus abonnees kunnen gratis FIFA 22 FUT-pakket scoren

FIFA was voor mij vroeger een enorme verslaving. Ik verplichte mezelf om elke dag minstens een aantal wedstrijden te spelen. Het hek was helemaal van de dam, toen ze de game-mode Ultimate Team introduceerde. Helaas doordat de kwaliteit van de games elk jaar wat zakte, werd mijn zin om goals te scoren een pak minder. Sinds dinsdag kunnen we echter FIFA 22 gratis downloaden via PlayStation Plus, dus wie weet haal ik mijn virtuele voetbalschoenen terug van de haak.

Wat me eventueel nog kan overtuigen om terug aan de slag te gaan op de virtuele voetbalvelden, is dat er voor PlayStation Plus gebruikers een FIFA 22 FUT-pakket gratis te downloaden valt via de PlayStation Store.

Door het pakket te downloaden, maak je kans op 11 spelers van een minimale rating van 82, dus met wat geluk kan je Kevin De Bruyne in je team verwelkomen. Je kan ook één van de drie beste spelers aan je team toevoegen op leenbasis voor vijf wedstrijden.

Dit is alles is natuurlijk gratis, wel enkel voor PlayStation Plus gebruikers. Het pakket kan je hier in de PlayStation Store vinden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.