Nieuwe Obi-Wan Kenobi Star Wars-trailer onthult Darth Vaders terugkeer

The Mandalorian was best in orde en The Book of Boba Fett was al een pak minder. Binnenkort ontdekken we hoe het zit met de veelbelovende Obi-Wan-reeks. We kunnen alvast rekenen op een verrassende rentrée van een legendarisch personage…

Disney heeft een nieuwe actievolle trailer vrijgegeven voor Obi-Wan Kenobi. De trailer geeft meer uitleg over het verhaal van de iconische Jedi Master, gespeeld door Ewan McGregor, en gunt ons ook een eerste blik op de terugkeer van Darth Vader.

De Obi-Wan show speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Revenge of the Sith af. Obi-Wan is bezig met de gevolgen van het verlies van zijn vriend en Jedi-leerling, Anakin, aan de Dark Side. Obi-Wan wordt achtervolgd door Inquisitors, de Jedi-jagers van het Empire.

Kortom tijd voor wat lightsabers en blasters!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)