RuneScape’s Fletching en Firemaking skills krijgen een nieuwe update

RuneScape’s Fletching en Firemaking skills krijgen vandaag een update die verschillende nieuwe trainingsmethoden introduceert. Deze nieuwe content is voor spelers van hoog niveau en maakt het mogelijk om de beste Elder God-pijlen te produceren. Later deze maand vindt ook een Double XP-evenement plaats.

Deze update bevat een serie nieuwe pijlen met bijbehorende effecten, alsmede nieuwe manieren om Firemaking en Fletching te trainen. De update bouwt daarmee voort op het epische einde van een van RuneScape’s meest iconische verhaallijnen: Elder God Wars.

Spelers kunnen Prehistoric Potterington in de Anachronia Dinosaur Farm ontmoeten na het voltooien van de Extinction quest. Zij heeft drie nieuwe methodes ontdekt om Fletching en Firemaking te trainen met behulp van dinosauruseieren en zygomites, schattige en oeroude plantenwezens.

Door deze kleurrijke wezentjes uit te broeden, te voeden en te ‘carestylen’, kunnen spelers de componenten van T95 Dinarrows volledig door skilling verzamelen en combineren. Daarna is het mogelijk om ze te voorzien van een van de vier krachtige Elder God-gevechtseffecten. Spelers kunnen Dinarrows en Elder God Arrows maken om zich alvast voor te bereiden op aankomende content met helse tegenstanders, of ze verkopen in The Grand Exchange om zo een fortuin te verdienen.

Spelers kunnen ook uitkijken naar de terugkeer van het Double XP LIVE-evenement van vrijdag 20 mei tot maandag 30 mei. Tijdens dit evenement is het mogelijk om 48 uur een Double XP-bonus te gebruiken in de loop van tien dagen. Een XP-timer begint op het moment van inloggen en stopt wanneer de gebruiker uitlogt. 

RuneScape’s Yak Track is ook terug van 30 mei tot 24 juli. Hier kunnen spelers cosmetische beloningen en huisdieren met een laia-thema bemachtigen door deel te nemen aan leuke en gevarieerde taken in Gielinor.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)