Nieuwe beelden opgedoken van The Last of Us tv-serie, die vergelijkbaar zijn uit de game

Ik blijf erbij, voor mij staat The Last of Us franchise aan de top op gebied van verhalen in games. Wat een rollercoaster aan emoties. Daarom liggen mijn verwachtingen dan ook gigantisch hoog voor de aankomende tv-serie van The Last of Us. Recent zijn er nieuwe beelden opgedoken die enorm overeenkomen van een fragment uit de game.

In de beelden zien we Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) voor een gebouw staan, waar hun toegang wordt geblokkeerd. Ellie ziet echter een kleine opening, en via deze weg kan ze het gebouw betreden. Zo kan ze voor Joel, die nog buiten staat, de deur openen.

Het fragment wordt in dezelfde video vergeleken met een scene uit de game. De beelden van de tv-serie is wel vanuit één hoek gefilmd, dus we weten niet of ze net als in de game, Ellie nog gaan volgen.

De video werd gedeeld door het Twitter-fanaccount @HBOsTheLastofUs. The Last of Us tv-serie staat gepland voor 2023 voor HBO Max. De serie heeft 10 afleveringen, en zal vooral gaan over de eerste game, en de Left Behind-uitbreiding.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.